Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aukcja allegro minecraft.

MikeCandys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Czy to jest możliwe aby koleś sprzedawał tak tanio konta do minecraft Classic http://allegro.pl/nowe-oryginalne-konta-minecraft-gratisy-2-za-1-i2276029716.html

Napisane jest tam :

Na aukcji oferuje nowe i oryginalne konta umożliwiające grę w Minecraft classic w trybie MULTIPLAYER I SINGLEPLAYER.

Na twoje życzenie stworzę konto

z Twoim nickiem - wystarczy, że podasz

go po dokonaniu płatności.

Ma 100% pozytywów i 10 osób to kupiło może ktoś zamawiał ?

logo1.png
Opublikowano

Nie wiem!?

Ja bym spróbował!?

To tylko 4zł - a może okazać się zajebistym fuksem

Jednak popatrz na all komentarze - podobne?!

Opublikowano

No podobne...

Ale tam jest jedna osoba która kupiła 180 rzeczy czyli wątpię że to multikonto.

@UP o.O a to lipa myślałem że clasic to właśnie to nie darmowe.

logo1.png
Weteran
Opublikowano

Moim, zdaniem jest to możliwe ale na pewno nie sprzedawał by po zaledwie 4 zł minimum brał by 20-35 zł chociaż ocena użytkownika który sprzedaje no to ma 100% pozytywnych komentarzy.

1339226679-U337649.jpg

Bywalec
Opublikowano

hahaha tylko największy idiota sie na to nabierze... minecraft classic jest za darmo :)

Może wystawiający aukcję, źle to przedstawił?

Ja bym Ci nie polecał. Lepiej kupić drożej i się cieszyć oryginałem do końca, a nie do miesiąca, albo tam roku.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Minecraft classic możesz dostać tu klik i to za darmo, wiec można wywnioskować, że rejestracja też jest darmowa. Co do aukcji to jest ono prawidłowa, ale tylko dla graczy "ułomnych" ponieważ sprzedaje coś co i tak jest za darmo jak srasz kasą i nie chce ci się zrobić konta to możesz kupić tą aukcję, ale ja tego nie polecam i pamiętaj kupuj mc dopiero od 30 zł w górę :P

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Minecraft classic jest darmowy ;D

Minecraft classic możesz dostać tu klik i to za darmo, wiec można wywnioskować, że rejestracja też jest darmowa. Co do aukcji to jest ono prawidłowa, ale tylko dla graczy "ułomnych" ponieważ sprzedaje coś co i tak jest za darmo jak srasz kasą i nie chce ci się zrobić konta to możesz kupić tą aukcję, ale ja tego nie polecam i pamiętaj kupuj mc dopiero od 30 zł w górę :P

Nie polecam od 30 zł . Lepiej dać nwet te 60 ale mieć pewność ;P

Moje poradniki

[TuT]Jak zdobyc 23 gry za free - http://www.mpcforum....16#entry4027216

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...